Google+ Google+

Rólunk

Konyharészlet Tibi sógoromnál Jeruzsálemben
Fotó: Peter Frank

Többen érdeklődtek, hogy milyen ételeket készítünk itt Izraelben, mit eszünk, vásárlunk, milyen illatok lengenek a konyhánkban..., és ahelyett hogy egyenként válaszolnánk az érdeklődőknek, úgy döntöttünk hogy mindenki számára hozzáférhetővé tesszük a receptjeinket. Magi készíti el a finomságokat, én lefotózom és közzéteszem, ti meg kérdeztek, hozzátesztek, aztán megfőzitek és megeszitek.
Jó étvágyat! - Beteavon! - בתאבון
(frankPeti)

Isten hozott benneteket a konyhánkban!
Nem vagyok híres háziasszony, sem ínyenc, nem készítek nagy, reprezentatív fogásokat, általában legfőbb szempontom a gyorsaság, a kreativitás, és időnként finomságokkal való kényeztetés.

A konyhám annyiban izraeli, hogy a helyi alapanyagokat vásárlom és a munkahelyi barátnőim által mesélt recepteket is kipróbálom...
Nincs is igazából izraeli konyha, minden nemzet hozza a maga szokásait, amihez megtalálják itt az alapanyagot, az beépül az izraeli konyhába.

Igyekezni fogunk a közönségünk és a magunk kedvéért is méginkább nyitott szemmel és füllel járni, hogy az arra érdemes dolgokat megoszthassuk veletek.

Mit várunk az olvasóktól?
Az itteni barátainktól és családtagoktól hogy osszák meg saját tapasztalataikat, a külföldön élő olvasók feladata pedig az lesz, hogy kipróbálják az itt leírtakat, és reagáljanak.
Szeretnénk ha a blog közös dolog lenne. A sikere attól függ, hogy az ide látogatók csak passzív olvasók maradnak, vagy készek itt megosztani ötleteiket, tapasztalataikat.

Az a kívánságunk hogy a blog legyen olyan mint egy nagy virtuális asztal, amit politikai, vallási és nemzeti különbözőségek ellenére szeretetben, egyetértésben, testvériségben, elfogadással, békében és örömben körülülhetünk!
(Magi)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...