Google+ Google+

2011. március 15.

Köszöntő

Konyharészlet Tibi sógoromnál Jeruzsálemben
Fotó: Peter Frank

Isten hozott benneteket a konyhánkban!
Nem vagyok híres háziasszony, sem ínyenc, nem készítek nagy, reprezentatív fogásokat, általában legfőbb szempontom a gyorsaság, a kreativitás, és időnként finomságokkal való kényeztetés.

A konyhám annyiban izraeli, hogy a helyi alapanyagokat vásárlom és a munkahelyi barátnőim által mesélt recepteket is kipróbálom...
Nincs is igazából izraeli konyha, minden nemzet hozza a maga szokásait, amihez megtalálják itt az alapanyagot, az beépül az izraeli konyhába.

Igyekezni fogunk a közönségünk és a magunk kedvéért is méginkább nyitott szemmel és füllel járni, hogy az arra érdemes dolgokat megoszthassuk veletek.

Mit várunk az olvasóktól?
Az itteni barátainktól és családtagoktól hogy osszák meg saját tapasztalataikat, a külföldön élő olvasók feladata pedig az lesz, hogy kipróbálják az itt leírtakat, és reagáljanak.
Szeretnénk ha a blog közös dolog lenne. A sikere attól függ, hogy az ide látogatók csak passzív olvasók maradnak, vagy készek itt megosztani ötleteiket, tapasztalataikat.

Az a kívánságunk hogy a blog legyen olyan mint egy nagy virtuális asztal, amit politikai, vallási és nemzeti különbözőségek ellenére szeretetben, egyetértésben, testvériségben, elfogadással, békében és örömben körülülhetünk!

5 megjegyzés:

  1. Látom, már megtaláltad a billentyűzeten az ö betűt...Ja,és tetszik a fénykép!
    eva

    VálaszTörlés
  2. nekem is tetszik a foto, es varom a recepteket :)
    heni

    VálaszTörlés
  3. Induljon a kaland!
    K. Adrienn Dorka

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jó ötlet volt és igazán igényesen csináltátok meg...! Ha tehetek egy megjegyzést csak annyi,hogy fehér alapon nem látszik az uv-zöld betű... Ha látni szeretném ki kell jelölnöm.... :) Amúgy meg úgy jó ahogy van...
    Bogi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...